Suntem o companie creativa si cu un puternic spirit antreprenorial, specializati in dezvoltarea si implementarea de solutii high-tech, toate la cel mai inalt nivel de profesionalism.
Dispunem de specialisti in domenii precum video, lumini, scenotehnica dar si suport clienti.
Atenta la orientarea pietii, la cerintele ei, SMART RENTAL DIVISION va ofera servicii de calitate. Sustinuti de o tehnologie performanta, strategia SMART RENTAL DIVISION se defineste prin urmatoarele principii de baza:
- orientarea spre calitate prin structurarea exigenta a ofertei de produse si servicii;
- orientarea spre client, prin adaptarea continua a ofertei la cerintele utilizatorilor;
- personal permanent instruit si bine specializat in domeniu.
Din dorinta de a satisface cele mai complexe solicitari in organizarea de evenimente, ne-am dezvoltat continuu in acest domeniu, obiectivul nostru principal fiind construirea unui model de business echilibrat care sa participe la dezvoltarea calitativa a pietei prin servicii complete si personal calificat.
Stim ca cea mai buna modalitate de a oferi servicii la standarde globale pentru clientii nostri este sa atragem si sa pastram pe cei mai buni din industria productiei de evenimente indoor sau outdoor. 
Sa lucrezi la SMART RENTAL DIVISION inseamna sa te alaturi unei echipe de profesionisti din industria productiei de evenimente indoor sau outdoor, implicati in a acorda sprijin clientilor sa gestioneze unele dintre cele mai provocatoare si complexe evenimente. Istoria noastra bogata a creat o cultura inegalabila in ceea ce priveste servirea clientilor. Pentru a oferi servicii la cele mai inalte standarde ne sprijinim colegii sa se dezvolte printr-o multitudine de programe de invatare si dezvoltare.
Oferim serviciile noastre atat agentiilor cat si companiilor corporate, folosind o echipa de specialisti si cea mai recenta tehnologie in domeniu.
SMART RENTAL DIVISION este o companie de productie de evenimente capabila sa ofere o gama variata de servicii precum:
- organizarea de evenimente corporate;
- organizarea de evenimente sportive;
- organizarea de forumuri;
- organizarea de expozitii;
- organizarea de spectacole artistice (spectacole de teatru, opera, film);
- organizarea de festivaluri de muzica;
- organizarea de conferinte;
- organizarea de concerte;
- vanzarea de echipamente profesionale de sunet;
- vanzarea de echipamente profesionale de lumini;
- vanzarea de echipamente profesionale video;
- vanzarea de echipamente profesionale de scenotehnica;
Compania SMART RENTAL DIVISION crede intr-un model de business complet, performant tehnic, iar prin calitate, rapiditate, experienta, exigenta, excelenta si pasiunea in executarea corespunzatoare a unui eveniment, am construit relatii productive si de durata cu clientii nostri.

Pentru mai multe detalii si oferte