Creați un impact vizual puternic cu ajutorul unui ECRAN LED


Oferiți imagini uimitoare, de înaltă calitate, la următorul eveniment, cu un WALL DE PANOURI LED care poate fi realizat în orice dimensiune a ECRANULUI LED, inclusiv forme și coloane interesante.
Noul nostru ECRAN LED produce o înaltă calitate vizuala, se instalează și se configureaza rapid. Dar, mai important este calitatea imagini ecranului led care este superioara ecranului de proiectie. Cu opțiuni de suspendare pe un cadru special sau in picioare pe un podium, ecranul led poate fi instala rapid în orice loc. Dimensiunile panourilor noastre sunt de 500 mm, pătrate și putem asambla un ecran led la dimensiuni dorite de dumneavoastra sub diverse forme sau coloane led.

Soluții personalizate bazate pe cerințele dvs de eveniment


Dacă vă gandiți la o formă anume o putem proiecta și face să funcționeze. Dar amintiți-vă: dacă introduceți o prezentare pe ECRANUL LED, aveți nevoie de un format normal 16:9 sau 4:3 și puteti adauga layout-uri dinamice ori statice pe ambele părți ale ecranului. Alternativ, putem ajusta, personaliza ECRANUL LED să funcționeze cu diferite forme.

FAQ

1CE ESTE ECRAN-ul LED?
Wikipedia explică faptul că "Un afișaj cu LED-uri este un afișaj cu ecran plat, care utilizează o serie de diode emitente de lumină ca pixeli pentru un afișaj video. Luminozitatea lor le permite să fie utilizate în exterior în semne de magazin și panouri publicitare, iar în ultimii ani au devenit, de asemenea, utilizate în mod obișnuit în semnele de destinație pe vehiculele de transport public. Ecranele LED sunt capabile să furnizeze iluminare mare care aduce un plus pentru afișarea vizuală, ca atunci când sunt folosite în scene sau pentru alte scopuri decorative sa poata fi vizibile."
2CE ESTE PASUL PIXEL?
Pasul pixel este distanța dintre centrul unui LED (sau grup de LED-uri care alcătuiesc un pixel) și al unui LED adiacent. Cu cât distanța este mai mică, toate LED-urile de pe ecran sunt împreună și rezoluția este mai bună - adică o imagine mai detaliată. Deci, un număr de pasi pixeli mai mic înseamnă o rezoluție mai bună.
3CE ECRAN LED PUTEȚI SA FURNIZAȚI?
Ecranele LED sunt alcătuite din panouri de 500mm și 500mm. ECRAN-ul LED de orice dimensiune ar putea fi realizat prin adăugarea panourilor. Cele mai obișnuite dimensiuni de ECRANE LED sunt:
- 40 : Panouri 4,5m x 2,5m
- 60 : Panouri 5.0m de 3.0m
- 91 : Panouri 6.5m de 3.5m
- 120 : Panouri 7,5m la 4,0m
4SE POT CREEA ECRANE LED CU FORME NECONVENTIONALE?
Te gândești la o formă, o putem proiecta și o face să funcționeze. Dar amintiți-vă: dacă introduceți o prezentare pe ECRANUL LED, aveți nevoie de un format normal 16:9 sau 4:3 și puteti adauga layout-uri dinamice ori statice pe ambele părți ale ecranului. Alternativ, putem ajusta, personaliza ECRANUL LED să funcționeze cu diferite forme.
5CARE ESTE ARIA SERVICIILOR DUMNEAVOASTRA?
Asigurăm închiriere, transport, montaj în: ROMANIA, BULGARIA, MOLDOVA.
6OFERIȚI ASISTENTA IN TIMPUL EVENIMENTULUI?
Da, profesioniștii noștri sunt disponibili în timpul evenimentului dvs, pentru a le instala, opera, dezmembra.
7NU STIU CARE ESTE TIPUL DE ECRAN LED CARE S-AR POTRIVI CEL MAI BINE.
MA PUTEȚI AJUTA?
Sigur. Ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0723371939 sau pe emailul office@smartrd.ro pentru a discuta despre nevoile dvs. și vă putem oferi cele mai bune soluții de închiriere a ECRAN-lui LED pentru evenimentul dvs.

Pentru mai multe detalii si oferte