Evenimentele private necesită, de obicei, o cantitate considerabilă de planificare în avans. Odată ce ați confirmat rezervarea locului de întâlnire, va trebui să începeți să vă gândiți la echipamentul audio și vizual de care veți avea nevoie.
Echipamentele audio si vizuale pot fi implementate în orice design. Am lucrat într-o varietate de locații diferite. Lumina este întotdeauna unul dintre primele elemente pe care le luăm în considerare, deoarece va restabili orice locație. Pentru clădiri mai grandioase, unde clienții pot dori să evidențieze frumusețea naturală și arhitectura locului, luminile arhitecturale poat fi implementate.
Pentru locații mai simple și mai elegante, luminile arhitecturale pot fi folosit pentru a transforma complet mediul înconjurător.
Indiferent de tema sau starea de spirit pe care o aveți în minte, discutați ideile cu echipa noastră și acestea, cu ajutorul luminilor sunetului sau a ecranelor vor gasi ambianta dorita.
Cina si evenimentele private vor avea adesea acte muzicale pentru a oferi divertisment.
Dacă există discursuri care trebuie făcute în timpul evenimentului sau formati muzicale, poate doriți să aveți un sistem de sonorizare, astfel încât oaspeții dvs. să audă clar.
În timpul discursurilor, puteți dori să reflectați și asupra filmărilor video, pentru care tehnicienii noștri pot instala ecrane cu led pe scena sau ecrane cu plasma în jurul camerei, pentru a vă asigura că toți oaspeții poziționați în jurul camerei au o vizibilitate clară.

Pentru mai multe detalii si oferte